Afbeelding
ZHZActueel.nl

Politie zoekt getuigen van dodelijk scooterongeval

Ongeval

H’VELD/G’DAM - Zaterdagmiddag 2 juli vond op de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam een aanrijding plaats tussen twee fietsers en een scooter. De opzittenden van de scooter en één van de fietsers raakten gewond. De bestuurder van de scooter overleed later in de avond alsnog aan zijn verwondingen.

Het onderzoek is momenteel nog volop bezig. Het team dat de zaak bekijkt komt graag in contact met getuigen van het ongeval. Iedereen die het ongeluk heeft zien gebeuren en nog niet met de politie heeft gesproken wordt gevraagd zich te melden. Ook als je daar die middag langsreed met bijvoorbeeld de auto en dashcambeelden hebt, kun je een bijdrage leveren aan het onderzoek door die beelden met ons te delen. Bel 0900-8844 en deel je informatie.

De twee fietsers en de scooter kwamen uit tegengestelde richtingen. Bij het passeren hebben armen en/of sturen elkaar geraakt, waardoor allen ten val zijn gekomen. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse.

De bestuurder van de scooter, een 57-jarige man uit Dordrecht, was zwaargewond. De vrouw die achterop de scooter zat, een 54-jarige vrouw uit Dordrecht, raakte ook gewond evenals één van de fietsers, een 57-jarige man uit Zwijndrecht. Alledrie de gewonden zijn vervoerd naar het ziekenhuis, waar de bestuurder van de scooter later alsnog aan zijn verwondingen is overleden.

advertentie
advertentie