Volleybaltoernooi SGPJ Merwestreek
Volleybaltoernooi SGPJ Merwestreek Anne-Dien de Bakker

Volleybaltoernooi SGP-Jongeren opnieuw groot succes!

15 juli 2019 om 19:21 lokaal Deel je nieuws

Vrijdagavond 12 juli hield SGP-Jongeren Merwestreek in sporthal de Appelgaard een volleybaltoernooi voor jong en oud. Iedereen kon zich naar hartenlust uitleven door in verschillende wedstrijden tegen elkaar te spelen, al met al een zeer sportieve en gezellige avond.

De avond werd afgetrapt door de voorzitter Koen Schouten, na een korte uitleg ging het spel van start. Elk team moest minimaal 4 wedstrijden in de poulefase spelen, waarna er nog kwartfinales, halve finales en de finale werden gespeeld. De winnaar kon op een leuke prijs rekenen in de vorm van een chocoladereep. Na afloop was er nog ruimte om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze actie past uitstekend bij het doel van SGPJ Merwestreek, jongeren samenbrengen en op een leuke, niet altijd politieke wijze binden aan de maatschappij. Dat daarmee resultaat is geboekt moge duidelijk zijn. Voorzitter Koen Schouten: ’’Het is zo geweldig om te zien dat zo’n volleybaltoernooi, wat nu voor de tweede keer is georganiseerd, door jongeren enorm leuk wordt gevonden. De reacties waren en zijn ook dit jaar echt enorm positief! Met een geweldige opkomst van ongeveer 70 man zijn we als bestuur enorm tevreden! Voor herhaling vatbaar dus!’’

advertentie
advertentie