‘op reis’ centraal tijdens de 25e christelijke Kinderboekenmaand bij boekhandel ritmeester

24 september 2019 om 09:57 Winkels Deel je nieuws

De hele maand oktober staat Boekhandel Ritmeester te Boven-Hardinxvel in het teken van de 25e Christelijke Kinderboekenmaand.

Het thema van de Kinderboekenmaand is ‘Op reis’.

Actieboeken

Speciaal voor de Christelijke  Kinderboekenmaand verschijnen er drie actieboeken en een cd..

Met muisje Gijs op wereldreis ( € 6,95)

Hanneke Mostert-Wensink en Hester Nijhoff (ill.)

Voor de allerkleinsten is er het aansprekende prentenboek – Met Muisje Gijs op wereldreis.

Een vrolijk prentenboek op rijm, waarbij kinderen spelenderwijs van alles leren over voertuigen, dieren en hun geluiden, cijfers, tellen en … samenwerken.

Op wereldreis Scouts in actie (6 – 9 jr, € 5,95)

Liesbeth van Binsbergen

Lau weet niet zo goed wat hij zich moet voorstellen bij het thema van het scoutingweekend. Samen met zijn vrienden Luuk en Laila komt hij er al snel achter dat ze inderdaad ‘op wereldreis’ gaan. Met de Zwarte Hand op hun hielen doen ze hun best om alle puzzelstukjes van de schatkaart te vinden.

Plan B (9 – 12 jr, € 5,95)

Leanne van Spronsen

Eindelijk vakantie. Emilia's ouders zijn gescheiden en samen met haar moeder reist ze voor twee weken af naar Spanje. Daar gaat ze logeren bij haar grootouders. Maar als het weer tijd is om naar huis te gaan rijdt mama niet zoals het plan was naar het vliegveld om terug te vliegen, maar naar …

Ineens kan niemand Emilia meer bereiken. Waar is ze? En waar is haar moeder? 

Actie-cd – Op  reis, liedjes voor kinderen (€ 6,95)

De jubileumcd van Oké4Kids bevat 15 aansprekende liedjes. Naast het nieuwe themalied Op reis  van Ron Schröder & Marianne Busser bevat het een compilatie van de beste Oké4Kidsliedjes van de afgelopen acht jaar.

Graag zien wij jullie in onze winkels aan de Rembrandtstraat 29 Boven-Hardinxveld, Tolstraat 34 Meerkerk of Pompstraat 31 Gorinchem.

advertentie
advertentie