Illustratie oliebollen
Illustratie oliebollen OKK Hardinxveld

Gymnastiekvereniging OKK verkoopt oliebollen

1 november 2019 om 14:21 Verenigingen Deel je nieuws

Ook dit jaar organiseert Gymnastiekvereniging OKK Hardinxveld weer haar jaarlijkse oliebollenactie. Op vrijdag 15 november worden de oliebollen huis aan huis verkocht in Hardinxveld-Giessendam en in het clubgebouw van de vereniging, aan de Rijnstraat. 

De oliebollen zijn per vijf stuks verpakt en kosten € 3,50,-  per zak. Overdag zullen er in verschillende wijken verkopers langs de deuren gaan in zowel Boven als Beneden-Hardinxvveld. Vanaf 15:00 uur is het tevens mogelijk om oliebollen te kopen in de kantine van het OKK gebouw aan de Rijnstraat 1a. 

Voor bedrijven is het ook mogelijk om oliebollen vooraf te bestellen. Bij een bestelling van minimaal 3 zakken worden de bollen ook nog eens gratis bezorgd, inclusief poedersuiker. De bezorging kan zowel in de ochtend als in de middag plaatsvinden. Bedrijven kunnen hun bestelling doorgeven via marritje2@hotmail.com. Geef hierbij duidelijk door voor welk bedrijf de bestelling bedoeld is, naar welk adres de bestelling moet en wat het gewenste aantal zakken is. 

Bestellingen kunnen uiterlijk t/m woensdag 13 november 16.00 uur worden geplaatst. Meer informatie is te lezen op de website www.okkhardinxveld.nl.

advertentie
advertentie