Uitwisselingsconcert EMM & EMS

2 november 2019 om 10:40 Muziek Deel je nieuws

Samen met de malletband van Muziekvereniging EMM Capelle uit Capelle aan den IJssel zal de slagwerkgroep en de jeugdslagwerkgroep van muziekvereniging EMS uit Hardinxveld-Giessendam op zaterdag 9 november a.s. een gezellige en muzikale avond verzorgen.

De slagwerkgroep van muziekvereniging EMS uit Hardinxveld-Giessendam organiseert deze avondvoorstelling in Partycentrum ’t Hart (Nassaustraat 6 te Hardinxveld-Giessendam). Er zal een afwisselend programma ten gehore worden gebracht met o.a. Africa van Toto, A night like this van Caro Emerald en nog vele andere nummers.

Het doel van de avond is o.a. te laten zien dat deze drumband meer is dan een groep mannen en vrouwen die op straat lopen. De groep is gegroeid tot een slagwerkgroep, die naast de traditionele drums ook de marimba, xylofoon en vibrafoon bespeelt. Daardoor wordt het melodische muziek. Dat laatste geldt ook voor de malletband van EMM, die zich richt op het spelen van populaire muziekstukken op slagwerkinstrumenten.

De muzikale leiding van deze avond is in handen van Peter Bansberg van Muziekvereniging EMM en Martin de Greef, instructeur van de Slagwerkgroep en de jeugdslagwerkgroep van EMS.

U bent van harte welkom op deze avond. De toegang tot het concert is gratis. De zaal gaat open om 19:00 uur en het programma vangt aan om 19:30 uur.

advertentie
advertentie