Alzheimer Café met de Zingende Koffiemeisjes

11 november 2019 om 09:42 Overig Deel je nieuws

Gasten van het Alzheimer Café Hardinxveld-Giessendam kunnen binnenkort genieten van de Zingende Koffiemeisjes. Op woensdag 27 november aanstaande, de laatste bijeenkomst van dit jaar, hebben we een programma waar gezelligheid en ontspanning voorop staat.

De Zingende Koffiemeisjes is een interactieve muziekvoorstelling.

Herkenning, aandacht, de interactie en het meezingen zijn belangrijke onderdelen van het programma. De Zingende Koffiemeisjes zetten samen met hun publiek een ouderwets bakkie koffie en horen graag ervaringen uit die tijd. Intussen brengen zij een gevarieerd muziekprogramma van meezingliedjes, die iedereen nog kent en van luisterliedjes uit die tijd van o.a. Wim Sonneveld en Toon Hermans. Even terug naar toen. Van vrolijk, naar ontroerend en dan weer grappig, maar heerlijk meezingen, want wie wordt daar nou niet vrolijk van?

U bent 27 november  van harte welkom in Verpleeghuis Tiendwaert; Jupiterstraat 2 in Hardinxveld-Giessendam. De avond start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

De toegang en consumpties zijn gratis.

Voor meer informatie kunt u bellen met P. Nijhoff; 06-27209336 of mailen naar p.nijhoff@rivas.nl

Bel voor vragen over dementie de Alzheimertelefoon 030-6567511, 7 dagen en nachten per week bereikbaar of kijk op www.alzheimer-nederland.nl

advertentie
advertentie