Annelies is een pedicurebehandeling aan het uitvoeren in de oude salon.
Annelies is een pedicurebehandeling aan het uitvoeren in de oude salon. annelies vlieg

Pedicure Salon Purus verhuisd naar het gezondheidscentrum.

27 september 2021 om 13:18 Zakelijk Deel je nieuws

Sinds juli 2021 bestaat Salon Purus opgezet door Annelies Vlieg (39) in Hardinxveld-Giessendam. Dit is momenteel ook haar werkgebied, maar vanaf 4 oktober zal Salon Purus verhuizen naar het gezondheidscentrum in Giessenburg. Daar wordt een samenwerking gestart met andere experts in het voetenvak.

Annelies heeft altijd in de horeca gewerkt, maar het werd tijd om het roer om te gooien nadat ze geen contractverlenging kreeg in de corona tijd. Wat meer tijd voor het gezin en niet altijd moeten werken als andere mensen vrij zijn was ook een wens. “Ik heb altijd al interesse gehad in voeten dus de opleiding voor pedicure was een logische stap. Toen ik met de opleiding bezig was bleek dit al gauw een schot in de roos. Wat geniet ik van het behandelen. En dan ook stiekem heel erg van de mensen in mijn stoel. Ze hebben zoveel moois te vertellen, daar luister ik graag naar.”

In het gezondheidscentrum van Giessenburg gaat een mooie samenwerking ontstaan met een medisch pedicure en een podotherapeut. Dus dan zit alles onder 1 dak, want Salon Purus richt zich vooral op de kleine ongemakken en cosmetische behandelingen, zoals bijvoorbeeld een voetritueel, gellak en natuurlijke producten.

Annelies heeft nog vele plannen voor de toekomst. De eerste uitbreiding zal in februari 2022 zijn met voetreflexmassage. “Zelf heb ik daarnaast interesse in aromatherapie en de natuurlijke producten vind ik ook fascinerend dus daar zal steeds meer uitbreiding in zijn. Wie weet zelfs voor het hele lichaam.

De dagen dat Salon Purus open zal zijn is op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op de website kan je online zelf een afspraak inplannen. Mocht je alleen in de avond of weekend kunnen neem dan even contact op. Voor andere vragen of informatie kan je ook bij mij terecht.

06 82 529 086 / www.salonpurus.nl / info@salonpurus.nl

het gezondheidscentrum in Giessenburg
advertentie
advertentie