Wandel en ren door prachtige natuurgebieden voor kwetsbare vrouwen

27 augustus 2020 om 09:58 Corona Deel je nieuws

Dit najaar kun je gelukkig weer rennen en wandelen met Vrouwen lopen voor Vrouwen! We volgen de richtlijnen van de overheid. Zo kan iedereen op een veilige manier genieten van de prachtige routes en geld ophalen voor vrouwen in nood. De sponsortochten lopen dwars door allerlei natuurgebieden. Bijvoorbeeld door de Nieuwe Dordtse Biesbosch in Dordrecht, langs het riviertje de Donge in Noord-Brabant of door de duinen en langs het strand van Scheveningen. Schrijf je in op vrouwenlopenvoorvrouwen.nl!

Met jouw deelname steun je vrouwen die hulp krijgen bij projecten van De Hoop en Terwille. Bijvoorbeeld vrouwen die dakloos zijn, uit de prostitutie willen stappen of die hun leven bijna weer op de rails hebben en een opleiding willen volgen.

Kies je natuurgebied. Maak je klaar voor een najaar waarin je volop kunt wandelen en rennen. We hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld.

Strandwandeling in Scheveningen De eerste tocht is op 26 september in Scheveningen. Struin door de duinen, waai uit langs de kust en sluit af met een gezellige high tea. Afstand: 12 km.

Walk & Talk Dongen Wandel langs het riviertje De Donge op 3 oktober. Er zijn tussenstops met koffie, thee, broodjes en andere lunchhapjes. Afstand: 15 km.

Nieuwe Dordtse Biesbosch Op 10 oktober verken je de Nieuwe Dordtse Biesbosch in Dordrecht. Kijk uit over glinsterend water, riet, heel veel groen en watervogels. Halverwege geniet je van een picknick. Afstand: 12 of 23 km.

Ladiesrun Dordrecht De run in Dordrecht op 10 oktober voert je door uitgestrekte polders en langs rivier het Wantij. Bij terugkomst staat er vers fruit en een smoothie voor je klaar. Afstand: 5 of 10 km.

Maatregelen vanwege het coronavirus Al onze tochten voldoen aan de regelgeving van de overheid. We starten bijvoorbeeld in kleine groepen en op verschillende momenten, zodat we afstand kunnen houden. De onderdelen van het programma die meestal gezamenlijk plaatsvinden, zijn dit jaar digitaal. Op de website staat het overzicht van alle maateregelen. De maatregelen veranderen niets aan de ontspannen sfeer en het plezier tijdens de tochten. Met elkaar kunnen we op een veilige manier genieten van de natuur, de mooie routes en ons inzetten voor vrouwen in nood! Meld je aan op www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

advertentie
advertentie