Rudolf Sluimer en Agnes Vleugel
Rudolf Sluimer en Agnes Vleugel Foto TPC

The Power Community en Flexivers bundelen hun krachten samen.

19 mei 2020 om 15:29 Nieuws Deel je nieuws

Bewust kiezen voor een gezonde leefstijl, structuur, energie en balans ervaren èn trainen om krachtiger en vitaler door het leven te gaan. Dat is waar Agnes Vleugel, van The Power Community voorheen Inner Stance, samen met haar team en members voor gaan.

"Vooral nu in deze Corona tijd worden de mensen er nog meer bewust van gemaakt. Goed voor jezelf zorgen klinkt in theorie heel simpel maar de acties daadwerkelijk en consistent doen valt voor de meeste mensen in de praktijk vaak tegen en daar helpen wij ze natuurlijk bij. 

Deze week zijn de trainingen voor onze members weer live gestart en trainen we buiten, uiteraard op de 1,5 meter afstand en alle voorwaarden vanuit de RIVM en daar zijn we ontzettend blij mee. De afgelopen weken zijn alle trainingen en programma's gewoon online doorgegaan omdat iedereen behoefte heeft aan structuur en gezonde leefstijl en dat heeft ontzettend goed gewerkt! Uiteraard staat binnen in de studio alles al 'Coronaproof" gereed maar vooralsnog is dit een goed alternatief.

We zien heel goed dat de members goed op niveau zijn gebleven en we kunnen direct doorpakken, daar waar andere mensen flinke stappen achteruit hebben gezet. En daar zijn we erg trots op", aldus Agnes.

Rudolf Sluimer van Flexivers, heeft in deze tijden een mooi initiatief ontwikkeld. "Vitaminevoorthuis.nl is ontstaan uit de vraag naar bewerkte producten voor de consument. Professionele horecakwaliteit voor thuis, dagvers voor de klanten gesneden en tot aan de voordeur geleverd," aldus Rudolf.

Speciaal voor de inwoners van Hardinxveld en omgeving, die bewust kiezen voor een gezonde leefstijl en die gaan voor kwaliteitsproducten van het hoogste niveau zijn er vanaf deze week 'Sportboxen' te bestellen, gevuld met groente en fruit voor 1 week. Bestel je boven de €15,00 dan worden de sportpakketten gratis thuisbezorgd, uiteraard ook volgens de richtlijnen vanuit de RIVM.

"Ik ken Rudolf al lang vanuit het ondernemen en toen ik hem laatst belde dat we weer buiten mochten trainen en of we niet iets met of voor elkaar konden betekenen in deze gekke tijden, was hij direct om. Voor iedere member ligt er nu in de studio een mooi stuk fruit klaar van Flexivers en krijgen onze members 15% korting bij hun eerste bestelling bij Vitaminevoorthuis.nl. Hoe mooi is dat? Bedankt Rudolf!" Agnes.

www.vitaminevoorthuis.nl

www.thepowercommunity.eu

advertentie
advertentie