interieur Dijksynagoge
interieur Dijksynagoge R.J. Kitsz

Dijksynagoge opent ook weer haar deuren

5 juli 2020 om 21:44 Evenementen Deel je nieuws

Met vele andere musea en voor het publiek toegankelijke gebouwen gaan ook de deuren van de Dijksynagoge met de Bijbelse plantentuin weer open voor het publiek. Het ontvangen van groepen is voorlopig alleen op kleine schaal mogelijk. Daarnaast zullen de Open Dagen weer hervat worden. Dezen zijn er sinds de herinwijding in 2003 steeds geweest, en wel altijd op de tweede zaterdag en daarop volgende zondag van de maand. Altijd en ook nu: van 1.00 – 16.00 uur. De eerste volgende Open Dagen waarop u welkom bent zijn derhalve: 11 en 12 juli, vervolgens 8 en 9 augustus, dan 12 en september, enzovoorts.  Hierbij geldt  ook een limiet aan het aantal mensen dat tegelijkertijd in het gebouw aanwezig kunnen zijn.

Bij alle bezoek geldt dat u welkom als u gezond bent, bij binnenkomst uw handen reinigt, voldoende afstand houdt en eventuele instructies van medewerkers opvolgt. Bestuur en vrijwilligers-medewerkers ontmoeten u graag weer in de Dijksynagoge en Bijbelse tuin!

Voor vragen en informatie neemt u gerust contact op: info@dijksynagoge.nl of: rondleidingen@dijksynagoge.nl en tel: 06 – 109 78 191.

advertentie
advertentie