Het wijkteam voor de entree naar het souterrain van het Gezondheidscentrum, waar het nieuwe wijkkantoor is gehuisvest.
Het wijkteam voor de entree naar het souterrain van het Gezondheidscentrum, waar het nieuwe wijkkantoor is gehuisvest. De Lange Wei

Nieuwe kantoorruimte voor wijkteam van De Lange Wei in Beneden-Hardinxveld

10 juli 2020 om 10:57 Zorg Deel je nieuws

Het wijkteam van De Lange Wei is verhuisd naar het Gezondheidscentrum aan de Peulenlaan in Beneden-Hardinxveld.

“Het wát?... Wáár?... Oooh, de Rabobank…” is nog geregeld de reactie van Hardinxvelders, hoewel het Gezondheidscentrum, dat een groot deel van de voormalige Rabobank beslaat, al ruim twee jaar open is. “We hopen natuurlijk dat iedereen ons nieuwe wijksteunpunt weet te vinden!”, aldus wijkverpleegkundige Tineke de Vries. Het kantoor van De Lange Wei bevindt zich in het souterrain en is duidelijk herkenbaar aan de buitenkant, dankzij de raamstickers met het logo van De Lange Wei.

“We konden helaas geen officieel openingsmoment organiseren: de ruimte is niet groot genoeg om anderhalve meter afstand te kunnen bewaren als er veel bezoek zou komen. Daarom deden we het anders: we brachten de andere organisaties die in het Gezondheidscentrum gevestigd zijn iets lekkers en nodigden iedereen uit om het bijbehorende kopje koffie of thee een keer te komen halen en dan nader kennis te maken. Dit gebaar werd zeker gewaardeerd.”

Het adres van het kantoor is: Peulenstraat 126. Het wijkteam is te bereiken via e-mail: wijkverplegingbenedenhardinxveld@delangewei.nl of telefonisch: 06-83650295. Kunt u het mobiele nummer niet bereiken, dan kunt u de receptie van De Lange Wei bellen: 0184-678000.

advertentie
advertentie