River Trotters VSE1 wint van JVC.

21 september 2020 om 10:47 Sport Deel je nieuws

River Trotters VSE1 – JRC.

River Trotters begint de wedstrijd met 8 man, helaas konden Michelle, Samantha en Esther er niet bij zijn vandaag.

Na de overwinning van vorige week beginnen we vol goede moed aan deze wedstrijd.

Na een wat afwachtend begin opent Joella de scoren met een mooie 3 punter.

Hierna is het hek van de dam en door goede aanvallende rebounds kunnen we in het eerste kwart een gaatje slaan en staat het 15-9 aan het einde van het eerste kwart.

Waar we na 4 min in het 2de kwart nog 21-12 voorstaan, raken we hierna het spoor bijster.

De Hoek en Blok formatie heeft moeite met de kleine verdediging van JVC. Inside kan er niet veel gescoord worden en de schoten willen niet vallen. Hierdoor kom JVC terug in de wedstrijd. Met rust kijken we dan ook tegen een achterstand aan van 24-26.

In de rust krijgen we een pepstalk van trainers Jaap en Rudy, waardoor de neuzen weer dezelfde kant op staan en we weten dat er nog niets verloren is, als we maar hard blijven werken.

Het derde kwart kunnen de River Trotters dames nog niet echt het verschil maken. Het blijft spanend. Er gaan meer ballen vallen, maar ook JVC heeft goede aanvallen en blijft scoren, hierdoor staat er eind 3de kwart een score van 33-33 op het bord.

Het 4de kwart, alles is nog mogelijk… we moeten harder verdedigen, steals pakken en fast breakes gaan lopen is de opdracht. De verdediging is te zwak en de set aanvallen lopen niet, dus druk zetten en rennen!

Met 9 punten achter elkaar weten de dames van de Hoek en Blok formatie gelijk aan het begin het gat dan uiteindelijk te slaan. JVC blijft terug vechten maar kan het verschil niet maken. River Trotters wint met 49-41.

Het was een lastige wedstrijd, hoe goed de vorige wedstrijd ging, zo lastig ging alles deze wedstrijd, maar ook slechte wedstrijden moeten gewonnen worden!

Volgende week om 17.00 staat er weer een thuis wedstrijd op het programma, dit keer tegen BC Bumpers.