Altena Mysterie!
Altena Mysterie! Altena College

Altena Experience wordt Altena Mysterie op het Altena College!

21 januari 2021 om 09:23 Lokaal Deel je nieuws

Heb jij ook zo’n zin in een spannend avontuur? Doe dan mee met het Altena College Mysterie! Beantwoord vragen, los puzzels op, kraak de code en help ons om het mysterie dat plaatsvindt op het Altena College op te lossen. Vertel het ook aan al je vrienden en vriendinnen in groep 7 en 8, want alle hulp hierbij is welkom!

Vanwege het corona-virus kunnen onze geplande doe-middagen op woensdag 27 januari en woensdag 10 februari helaas niet door gaan. Zolang we jullie nog niet in het echt kunnen ontmoeten op onze school, zorgen wij voor leuke creatieve alternatieven!

Heb je je al aangemeld voor de Altena Experience? Dan hoef je niets te doen. Je krijgt het Altena Mysterie pakket automatisch thuisgestuurd. Was je er nog niet aan toegekomen om je aan te melden? Doe dit dan alsnog via het formulier op de website onder de knop Altena Mysterie en doe mee!

Heb je onze Virtual Tour al in je agenda staan? Online op maandag 25 januari! Bekijk deze wanneer, met wie én zo vaak je wilt op:www.virtualtouraltenacollege.nl
Kijk voor meer informatie op onze website.

advertentie
advertentie