Leuk idee, wij denken mee
Leuk idee, wij denken mee Buurtwerk Servanda

Leuk idee? Wij denken mee!

17 februari 2021 om 15:55 Lokaal Deel je nieuws

Het afgelopen jaar was een bewogen jaar. Door de maatregelen rondom het Corona-virus waren er een hoop dingen niet mogelijk. De buurtbarbecue, het dorpsfeest of sporttoernooi werd geannuleerd. Toch zijn er een hoop actieve bewoners geweest die ondanks alles toch de moed bleven houden en leuke dingen voor het dorp wisten te organiseren.

Ook dit jaar hopen we dat jullie de moed blijven houden en ons weten te verrassen met mooie ideen voor de buurt, een voor(tuin)kruidentuin voor heel de wijk, een leuke speurtocht voor alle kinderen in de buurt, een mooie actie om jongeren in het zonnetje te zetten of je straat bijvoorbeeld eens goed op te frissen voordat de lente er weer aan komt. 

Wij denken graag met u mee over de invulling of uitvoering van uw plan, ook kunnen we meedenken over de financiering van uw idee of eventueel een toezegging tot 250 euro doen (wanneer uw plan aan een aantal MAG-doelen en voorwaarden voldoet). 

Laat het ons weten via buurtwerk@servanda.nl of 0184-612771. Zomaar even binnen lopen is op dit moment helaas niet mogelijk. 

advertentie
advertentie