Dames 1 herpakt zich in spannende wedstrijd (deel 2/2)

3 oktober 2021 om 20:44 Sport Deel je nieuws

Met veel positiviteit werd het derde kwart gestart. Al snel werd duidelijk dat het harde werken werd beloond. Verdedigend stond iedereen zijn mannetje waardoor BC Shooters minder makkelijk wist te scoren. We eindigen de derde kwart met een voorsprong van 41-49.

De dames van BC Shooters lieten zich opnieuw niet kennen en begonnen sterk aan het vierde kwart. Het moeizame verloop wat we al eerder deze wedstrijd hebben gezien, kwam helaas weer terug. BC Shooters kon hierdoor terugkomen wat resulteerde in een gelijke stand (49-49). Beide teams bleven vechten voor de winst. Het 4e kwart verliep met pieken en dalen. Met nog geen drie minuten op de klok stonden we één punt achter, spannend! Er werd door de dames van BC Shooters een fout gemaakt, wat ervoor zorgde dat Evianne vrije worpen mocht schieten. Gelukkig zaten deze allebei en stonden wij weer met één punt voor (59-60). We stonden verdedigend sterk en lieten de tegenstanders niet scoren. Met nog belangrijke scores van Joella, Esmey en Evianne wisten wij de punten mee naar huis te nemen. De wedstrijd eindigde met 59-65 in het voordeel van River Trotters!

Op zaterdag 9 oktober om 18:30 uur staat de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen BS-leiden. Wij zien jullie graag in sporthal de Wielewaal.