Overhandiging sponsorovereenkomst met Adriaan Ritmeester van Welkoop Giessenburg (r) en  Wim Kafoe (voorzitter buurtbusvereniging)
Overhandiging sponsorovereenkomst met Adriaan Ritmeester van Welkoop Giessenburg (r) en Wim Kafoe (voorzitter buurtbusvereniging) P.Chr.Tromp

Welkoop sponsort Buurtbus

7 oktober 2021 om 22:56 Lokaal Deel je nieuws

Op dinsdag 5 oktober is bij de vestiging van Welkoop in Giessenburg vastgelegd dat deze firma de buurtbusvereniging “de Binnen-Giessen” zal sponsoren.
Welkoop is een landelijke winkelketen voor tuin- en dierbenodigdheden en is o.a. in Giessenburg gevestigd aan de Peursumseweg 25a.
De buurtbusvereniging onderhoudt de buslijnen 706 en 707, die respectievelijk rijden tussen Gorinchem, Schelluinen en Giessenburg en - aansluitend -  tussen Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hardinxveld-Giessendam en Boven-Hardinxveld.
Tijdens werkdagen kunt u de twee bussen tussen 7 en 18:30 uur, elk uur voorbij zien rijden met de reclame van Welkoop op de portieren.

Heeft u/jij tijd en zin om ook achter het stuur van één van onze bussen te zitten, meld u zich dan aan via info@buurtbusdebinnengiessen.nl  We zouden graag ons chauffeursbestand wat uit willen breiden. Zie ook onze website voor verdere informatie.

Wilt u voor uw bedrijf ook reclame op de buurtbussen van onze vereniging hebben, dan kunt u via bovenstaand emailadres contact met ons opnemen.

advertentie
advertentie