Weer overwinning voor Rivertrotters Dames 1

6 oktober 2019 om 18:36 Overig Deel je nieuws

Na de goede overwinning van vorige week op lokomotief, was er maar 1 opdracht voor de dames van de Hoek en Blok formatie, winne

De wedstrijd begon dan ook goed. Er werd veel druk gezet op de bal, waardoor de dames van jump slechte passes gingen geven en wij met mooie steals makkelijke scores konden maken vanuit de fast breake. Esmey opende de score, Marion kon makkelijk de basket vinden en was met 10 punten in het eerste kwart lekker op dreef. Stand na het 1e kwart 11-23.

Na een lekker 1e kwart werd vol goede moed gestart met het 2de kwart, de eerste vier minuten werd de basket nog gemakkelijk gevonden maar hierna waren wij de draad even kwijt. Jump kon makkelijke acties maken en gooide de ballen er gemakkelijk in waardoor ze 9 punten in konden lopen. Na een time out van coaches Jaap en Rudy waarin werd verteld dat we niet mee moesten gaan rennen met de tegenstander stonden wij weer met beide benen op de grond.
Door goede rebounds van Danielle en Joyce konden we weer rustig onze aanvallen gaan opzetten. Marion schoot haarde 3de driepunter erin en ook emsee maakte een goede fast break af waardoor we de rust in gingen met een stand van 24-37.

De tweede helft werd gestart met een full court press. Na een fast break met score van Esmey, scoorde Joëlle en Karin er een driepunter in waardoor de voorsprong 21 punten werd. De wedstrijd werd wat rommeliger, maar ondanks dat bleven wij hard werken met en voor elkaar! Het vierde kwart werd gestart met een score van 32-54 op het scorebord.

Het vierde kwart bleef rommelig, maar ondanks dit speelde wij de wedstrijd lekker uit, Esther gooide haar puntjes er nog even in en de voorsprong werd vastgehouden. Eindstand 44-65.

Na een goed 1e kwart waren de andere kwarten wat rommelig, maar ook rommelige wedstrijden moeten gewonnen worden!

Volgende week om 20.30 staat de thuis wedstrijd tegen Zoebas op het programma!