Rivertrotters dames 1 zet winnende reeks door

26 januari 2020 om 14:58 Overig Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag stond de eerste uitwedstrijd van 2020 op het programma. We begonnen de wedstrijd met Joella, Karin, Marion, Esmey en Sam. We begonnen gehaast en hadden regelmatig balverlies. We sloten daarom het eerste kwart af met een gelijke stand van 12-12. Het tweede kwart ging redelijk gelijk op, maar RT dames begon wat meer haar eigen spel te spelen en dat zorgde ervoor dat we met een kleine voorsprong de rust in gingen (21-26)

We begonnen heel sterk aan de tweede helft wat al snel resulteerde in een grote voorsprong van 24-44. De pot was binnen, en daardoor sloten we uiteindelijk de wedstrijd af met een stand van 35-61.

Met deze winst stijgen we weer naar de eerste plaats! Komende week kunnen we ons gaan focussen op de thuiswedstrijd tegen Jump IJselstein, om 13:00u in De Wielewaal. Kunnen de Rivertrotters dames 1 de koppositie behouden?!