River Trotters dames 1 wint overtuigend.

2 februari 2020 om 19:35 Overig Deel je nieuws

River Trotters VSE1 – Jump. Zaterdag om 13 uur stond de thuiswedstrijd tegen Jump op het programma. De laatste wedstrijden werd er niet altijd even scherp gestart, daar moest verandering in komen. De dames gingen met deze opdracht het veld en hier werd gehoor aan gegeven. Met een felle verdediging werden goede steals gepakt waardoor er al na een paar minuten en gat geslagen kon worden. Stand na het 1e kwart 28-10. Het tweede kwart word de basket wat minder gevonden, maar de verdediging staat als een huis. Wel is de scheidrechter erg van het fluiten waardoor de dames van River Trotters op moeten passen niet te snel in foutenlast te komen. We de rust in gaan met een voorsprong van 39-18. Na de rust word gestart met een zone press defense, wat gelijk de nodige steals oplevert waaruit we makkelijke scores kunnen maken. Ook de schoten beginnen beter te vallen waardoor we verder uit kunnen lopen. Ondanks de achterstand geeft Jump zich nog niet gewonnen en blijft vechten voor elke bal. Met een stand van 68-31 beginnen we aan het laatste kwart. De verdediging staat goed bij River Trotters, waardoor er veel ballen onderschept worden en er veel fast breaks gelopen kunnen worden. Eindstand 95-38. Een goede wedstrijd van de dames van River Trotters waarbij gevochten werd voor elke bal en voor elkaar! Door de overwinning blijven we op de 1e plaats staan, zaterdag 15 februari staat de volgende thuiswedstrijd op het programma tegen new stars.