het prijzenpakket van de Bingo avond
het prijzenpakket van de Bingo avond Alie Kroon

Gezellige Bingo avond in 't Hart

7 oktober 2019 om 13:22 Nieuws Deel je nieuws

Vrijdagavond 4 oktober was het weer een gezellige boel in 't Hart in Boven-Hardinxveld.
180 mensen kwamen voor een avondje ontspanning.
De Grote Bingo Avond , georganiseerd door stichting Vrienden van de Lange Wei, was voor het vierde jaar op rij een succes.
Mensen van alle leeftijden krasten fanatiek de nummers door die werden opgenoemd. Het prijzenpakket was indrukwekkend en velen gingen met mooie prijzen naar huis.
Maar het was vooral de gezelligheid van deze avond die de bestuursleden van stichting Vrienden van de Lange Wei een heel tevreden gevoel gaven.
"We hebben daarbij ook een leuk bedrag verdiend voor de aanschaf van een zorg tv en robotpoezen."
Ook hoop het bestuur op veel stemmen voor de Club support van de Rabobank. Er zijn nl ook nog plannen om een uitje te organiseren voor de bewoners Vd Lange Wei.
Stichting Vrienden van de Lange Wei bestaat uit een enthousiast bestuur van 5 personen, die door het jaar heen activiteiten organiseren om geld te genereren voor de bewoners van de Lange Wei. 
Zo is er een biljarttafel, Bingo apparaat, TV's voor de huiskamers, een geluidsinstallatie, een tovertafel, een motomed, een waterfontein aangeschaft. Vorig jaar werd de opbrengst vande Bingo avond besteed aan  tablets voor de huiskamers. Ieder jaar worden  er  bloemstukjes voor Kerst en Koningsdag besteld. 
De vierdaagse in juni wordt in zijn geheel georganiseerd en betaald door deze Stichting. 
De bestuursleden zijn dan ook hun donaterus en sponsors enorm dankbaar , want dankzij deze bijdrage is het mogelijk om geregeld voor Sinterklaas te spelen. 
De opbrengst van de Bingoavond van afgelopen vrijdag wordt besteed aan de aanleg van een zorg tv door het hele gebouw heen. Dit komt ook de bewoners ten goede. Daarbij wil men ook robotpoezen aanschaffen voor de huiskamers. 
Kortom: de opbrengst van afgelopen avond en hopelijk de donatie van de Raboank maakt dat er weer mooie dingen worden geraliseerd. 

advertentie
advertentie