De bestuurder van De Lange Wei wenst op de locaties in Hardinxveld en Hoornaar cliënten, medewerkers en vrijwilligers een gelukkig 2020 toe.
De bestuurder van De Lange Wei wenst op de locaties in Hardinxveld en Hoornaar cliënten, medewerkers en vrijwilligers een gelukkig 2020 toe. De Lange Wei

Nieuwjaarsbijeenkomsten De Lange Wei

6 januari 2020 om 15:05 Nieuws Deel je nieuws

Op maandag 6 januari sprak Sander van IJsseldijk, bestuurder van De Lange Wei, in de Lange Wei en in De Zes Molens cliënten, medewerkers, vrijwilligers en gasten toe in het kader van het nieuwe jaar en schudde daarbij ook heel wat handen.

“Het is een mooi gebruik om elkaar aan het begin van het jaar te ontmoeten en elkaar een goed nieuwjaar te wensen. In 2019 maakten we grote stappen op digitaal gebied, maar de kern van ons werk wordt nooit gedigitaliseerd. Het belangrijkste is en blijft de aandacht van mens tot mens”, startte de bestuurder tijdens de drukbezochte bijeenkomsten.

Plannen voor 2020

Hij blikte in zijn speech vooruit op het nieuwe jaar en de plannen voor de organisatie: aandacht voor zingeving en intimiteit in de zorg, deskundigheid inschakelen op het gebied van wondverpleging, blijvende inspanningen om zorg en ondersteuning van hoge kwaliteit te kunnen leveren, onderzoek naar mogelijke toepassingen van technologische toepassingen en zorgdomotica zijn maar een paar onderwerpen die voor 2020 op de agenda van De Lange Wei staan.

 

Nauw samenwerken

“De Lange Wei noemt zich dé samenwerkingspartner in de regio”, vervolgde Van IJsseldijk. “Samenwerking is belangrijk, met andere zorgaanbieders in de regio en met andere partners. Ik denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van De Groene Wei in Giessenburg, waar we nauw zullen samenwerken met de woningbouwcorporatie Kleurrijk wonen, met B.M. van Houwelingen, de bouwer en met onze samenwerkingspartner Syndion. Daarnaast hebben we afspraken gemaakt met twee zorgaanbieders in de regio, om samen te gaan werken aan goede zorg voor en behoud van onze zorgmedewerkers.”

Tot slot werd een toast op het nieuwe jaar uitgebracht.

advertentie
advertentie