Koninklijk oranjegebak ter ere van jarige Koning Willem-Alexander
Koninklijk oranjegebak ter ere van jarige Koning Willem-Alexander Hannie Visser-Kieboom

Koningsdag in Giessen-Oudekerk

16 april 2024 om 09:16 Activiteiten

GIESSEN-OUDEKERK Oranjevereniging Giessen-Oudekerk heeft voor Koningsdag weer een uitgebreid programma samengesteld. De dag begint met het hijsen om 09.30 uur met de aubade op het Groenplein. Muzikale begeleiding is van Zeemanskoor Bestevaer. 

Van 10:15 tot 12:00 uur zijn de Kinderspelen op het schoolplein van de basisschool. Na afloop wordt er de traditionele oranjebitter geschonken.  Tussen 10:30-13:00 uur is het inschrijven voor de gezelligheidsrit voor auto’s en fietsen op het schoolplein van de basisschool. De kosten zijn voor auto’s € 5,00 / Fietsen € 3,00 Inleveren van de antwoordformulieren kan tot 17.00 uur op het schoolplein. Prijsuitreiking is rond 18.30 uur.

Om 16:30 uur kunnen fietsen worden versierd op het schoolplein. Voor elke deelnemer is er een leuk prijsjes. Om 17:30 uur treedt de Alleskunner op. Vol verrassende opdrachten en spellen waarbij iedere ronde 1 of meerdere deelnemers af vallen. Wie is de beste Alleskunner is van Giessen-Oudekerk? Deelnemen kan vanaf 12 jaar, het evenement is op het schoolplein van de basisschool.  Om 21:15 uur start de lampionnenoptocht vanaf het schoolplein van Basisschool Giessen-Oudekerk. 

Verder zijn er deze dag diverse leuke spellen waar iedereen vanaf 12 jaar aan kan mee doen zoals  Schiettent, bandenwisselen, Stropdaschieten. De catering is deze dag in handen van buurtvereniging ‘Het vijfde Rad’.

advertentie
advertentie