Afbeelding
Servanda.nl

Beweeglessen van Servanda op YouTube kanaal

29 maart 2021 om 17:10 Activiteiten

H’VELD-G’DAM Sportcoach Maarten Hendrickx van Servanda Sociaal Werk biedt via het YouTube kanaal van Servanda twee keer per week een gratis beweegles aan. Deze beweeglessen duren ongeveer 20 minuten per keer, en de enige materialen die de kijkers nodig hebben om de beweeglessen te kunnen volgen, zijn een stoel (eventueel met armleuningen) en twee flesjes water (die dienen als gewichtjes). De beweeglessen zijnop elk moment van de dag te volgen.

Bij het maken van de beweeglessen is met ieders wensen/behoeften rekening gehouden. Zo zijn er uitdagende beweeglessen, maar ook laagdrempelige beweeglessen met enkel oefeningen op de stoel. Bovendien komen er op het YouTube kanaal van Servanda binnenkort drie presentaties online: in de eerste presentatie worden handvatten/tips gegeven om te starten met bewegen. De tweede presentatie focust op het thema “beter slapen”, en aan het einde van deze presentatie worden meteen vijf ontspanningsoefeningen mee gegeven. In de laatste presentatie behandelen ze het thema “vallen voorkomen” en worden vijf balansoefeningen getoond waardoor een ieder direct aan hun evenwicht kan werken.

Het YouTube kanaal van Servanda Sociaal Werk is te vinden op www.servanda.nl en klik op de homepage bovenaan op het rode YouTube icoontje. Dan wordt men doorgelinkt naar het YouTube kanaal, en vervolgens kan een keuze worden gemaakt uit de gepubliceerde video’s.

Vragen over de beweeglessen, kan via sportcoach Maarten Hendrickx 06-82313592 of maarten.hendrickx@servanda.nl.

advertentie
advertentie