Gratis proefles ETS-Bijbelcursus in Giessenburg

Activiteiten

GIESSENBURG In Giessenburg start 8 september het nieuwe seizoen van de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College. Ter kennismaking zijn de lessen in september gratis te volgen. 


Het Evangelisch College zet zich in voor Bijbelonderwijs in Nederland en biedt de interkerkelijke ETS-Bijbelcursus aan op 55 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen zo’n 1200 christenen deze cursus.

De ETS-Bijbelcursus is er voor iedereen die wil groeien in geloof en meer wil begrijpen van de grote lijn en samenhang van de Bijbel. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, thema’s, context en de hoofdgedachten van elk Bijbelboek. De cursisten worden op deze manier betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het dagelijks leven. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Per les wordt doorgaans één Bijbelboek behandeld.

Ook in Giessenburg wordt de ETS-Bijbelcursus aangeboden. De lessen vinden plaats op de tweede en vierde woensdag van de maand, van 19:30 uur tot 22:00 uur, op de volgende locatie: De Rank, Dorpsstraat 55. De lessen worden verzorgd door de docenten Jolande van den Oever (Oude Testament) en Steven Verhorst (Nieuwe Testament).

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om in september gratis en vrijblijvend een proefles bij te wonen. Van te voren aanmelden via de website is, in verband met de coronamaatregelen, noodzakelijk. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Meer lezen over de cursus en aanmelden voor een proefles kan op de website van het Evangelisch College: www.evangelisch-college.nl/ets.

advertentie