Ineke Kaijo
Ineke Kaijo Privé

Kinderboekenweek activiteiten bij Miek-Kado

16 oktober 2021 om 09:17 Activiteiten

GIESSENBURG In het kader van de Kinderboekweek worden er in de herfstvakantie door Miek-Kado Boek-Kadoshop in Giessenburg twee activiteiten gehouden.

Schrijfster Ineke Kraijo komt donderdag 21 oktober naar sporthal ‘de Giessenhal’ in Giessenburg. Ineke is namelijk niet alleen schrijfster maar geeft ook turnles en daarom wordt er een sportmiddag voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar samen met haar georganiseerd. Er is een circuit van drie onderdelen:

- Turnen onder leiding van Ineke Kraaijo zelf. Word jij de Lieke uit haar boeken?

 - Basketballen onder leiding van Erica Post naar aanleiding van het boek ‘Beschuldigd’.

 - Bal-Boeken-Beroepen-spel door Mieke van Miek-Kado.

De middag start om 13.30 uur en is om 15.30 uur weer afgelopen. Om mee te kunnen doen met deze sportmiddag moet iedereen zich aanmelden, dit kan in de winkel van Miek-Kado of via de mail info@miek-kado.nl.

Op zaterdag 23 oktober van 10.00 -12.00 uur is er een thema ochtend ‘Wat wil je later worden..’ Leontine Gaasenbeek schrijfster van onder andere het actieboek ‘Oppasser voor één dag’ en Michel de Boer, schrijver van onder andere het themaboek ‘Raad eens wat ik later worden wil’ komen naar Miek-Kado Boek-Kadoshop.

En zij zijn deze morgen niet alleen! Het thema van de Kinderboekenweek is ‘wat wil ik later worden’ en daarom zijn er verschillende mensen uitgenodigd om over hun beroep te komen vertellen. Van dierverzorger tot advocaat en nog meer. En er is een prijsvraag waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

advertentie
advertentie