Afbeelding
Moesenbroeck Classic Car Taxatie

Nationale Dag van Waarde

Activiteiten

GIESSENBURG Op zaterdag 6 november openen taxateurs, makelaars en veilinghouders in roerende zaken, die zijn aangesloten bij Federatie TMV, de deuren voor consumenten. Zo geeft de beroepsorganisatie een inkijkje in het fascinerende vak van de waarde-expert. Federatie TMV wil consumenten op deze Nationale Dag van Waarde kennis laten maken met de branche en uitnodigen voor rondleidingen, lezingen, taxaties, workshops en demonstraties. Ook in Giessenburg wordt bij Moesenbroeck Classic Car Taxaties van 11.00 tot 16.00 uur open huis gehouden.

De aangesloten TMV-leden verzorgen de waardebepaling en veiling van roerende zaken als kunst en antiek, machinerieën en bedrijfsinventarissen, hedendaagse of klassieke motorrijtuigen en zelfs levende have. Zo is Moesenbroeck Classic Car Taxaties gespecialiseerd in het taxeren van auto’s, tractoren en bromfietsen (oldtimers en youngtimers). ,,Voor veel mensen is het benaderen van een taxateur iets waar ze niet vaak mee te maken hebben. Toch kan het belangrijk zijn om de waarde van bepaalde zaken goed vast te laten leggen. Niet alleen als de verzekering het vraagt, maar bijvoorbeeld ook in geval van successie of bij overdracht van zakelijk naar privé”, aldus Bas van Genderen van Moesenbroeck Classic Car Taxaties.
Alle bij de Federatie TMV aangesloten taxateurs, makelaars en veilinghouders hebben een vakbekwaamheidsexamen afgelegd en zijn gecertificeerd. Zij volgen eenduidige gedrags- en beroepsregels en hanteren uniforme waarde begrippen, zodat hun waardeoordeel altijd getoetst kan worden.

PROGRAMMA Op 6 november, de Nationale Dag van Waarde, kan de consument kennismaken met taxateurs, veilinghouders en makelaars in de regio. Moesenbroeck Classic Car Taxaties organiseert een open dag. Er wordt toegelicht hoe het taxeren van motorvoertuigen in zijn werk gaat en er is de mogelijkheid om een aantal oldtimers te bekijken. Iedereen is welkom om vragen te stellen en rond te kijken. Graag aanmelden: info@moesenbroeck.nl of 06-22795695.

De Federatie TMV viert dit jaar haar 70-jarig jubileum. Voorzitter a.i. Hans Puper: ,,Het 70-jarig bestaan van de Federatie TMV is een prachtige aanleiding om mensen laagdrempelig in aanraking te laten komen met de grote expertise die bij onze leden aanwezig is om taxaties te kunnen uitvoeren.”

Info: www.nationaledagvanwaarde.nl

Afbeelding
advertentie