Afbeelding
pixabay.com/JillWellington

Loop mee met de Rode Wangen Wandeling

Activiteiten

HARDINXVELD-GIESSENDAM Dankzij de versoepelingen is Museum De Koperen Knop weer volop in bedrijf. En om de heropening van de tot 2 april 2022 verlengde expositie Mooi Rood te vieren, is er op 12 maart een speciale door het museum georganiseerde Rode Wangen Wandeling.

Op zaterdag 12 maart is iedereen welkom in het museum. De Rode Wangen Wandeling kan die dag worden gestart tussen 11.00 en 14.00 uur. Bij de receptie van het museum krijgen de deelnemers voor € 7,50 per persoon een routebeschrijving. Maar de deelnemers krijgen vooraf volop de gelegenheid de expositie Mooi Rood te bezoeken. Halverwege de route krijgen de wandelaar een glas glühwein of een kop warme chocolademelk. Bij terugkomst in het museum kan er worden genoten van een kop soep. De lengte van de route is circa 5 kilometer.

Het is gewenst om vooraf in te schrijven, zodat bekend is met hoeveel deelnemers er rekening moet worden gehouden. Inschrijven kan tijdens de openingstijden van het museum aan de balie, per telefoon 0184-611366 of per e-mail directiesecretariaat@koperenknop.nl. Inschrijven kan nog tot en met 5 maart. Wacht niet te lang, want bij te veel deelnemers moet de inschrijving voortijdig sluiten.  

Museum De Koperen Knop is gevestigd op Binnendams 6, 3373 AD  Hardinxveld-Giessendam. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag 13.00-17.00 uur en zaterdag 11.00-17.00 uur. Info: www.koperenknop.nl, koperenknop@koperenknop.nl. Het museum is gevestigd in en rond een grote monumentale 17e eeuwse boerderij. Er is ook een permanent gedeelte, er zijn diverse bijgebouwen, een grote museumtuin, een grote ontvangstruimte en een museumcafé met terras.

advertentie
advertentie