Bord nasi met kipsate en gebakken ei
Bord nasi met kipsate en gebakken ei Pixabay

Kom gezellig Aan Tafel in de Peulenhof

Activiteiten

HARDINXVELD-GIESSENDAM Ook weer gezellig met andere mensen om tafel zitten? Woensdag 16 maart serveren de koks van Waardeburgh bij Aan Tafel in de Peulenhof in Hardinxveld-Giessendam een Oosters menu. 

Het voorgerecht is Chinese tomatensoep. Daarna worden nasi met kipsaté, ei, kroepoek en atjar geserveerd. Het nagerecht zijn vruchtjes en lychees. De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers in de Peulenhof. Belangstellenden zijn om 12.30 uur welkom. De kosten bedragen €11,00 exclusief consumpties. Lid van Waardeburghplus? Dan zijn de kosten €10,50. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot vrijdag 11 maart bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, via 0184-617722.

De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a in Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw. 

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ‘Aan Tafel’. De ‘Aan Tafel’ in de Peulenhof wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.

advertentie
advertentie