Willem den Bleeker checkt of alles goed schoon is in de kapsalons alvorens hij woensdag weer open gaat
Willem den Bleeker checkt of alles goed schoon is in de kapsalons alvorens hij woensdag weer open gaat Jan Noorlandt

Kapsalons klaar om korte metten te maken met alle coronakapsels

3 maart 2021 om 10:37 Corona

H’VELD-G’DAM Vandaag mag iedereen weer in de spiegel van de kapper kijken. Willem den Bleeker van Haarmode Willem is maandag nog druk doende om de salon in Gorinchem schoon te maken, voordat de eerste klanten worden verlost van alle coronakapsels. 

Sinds bekend werd dat de kapsalons weer open mogen, staat de telefoon roodgloeiend bij al zijn kapsalons en is het online reserveringssysteem al meerdere keren overbelast geraakt. Den Bleeker is superblij dat hij weer open mag, al moet wel rekening worden gehouden met de avondklok. ,,In Gorinchem zijn we normaal twee avonden in de week tot negen uur open, maar dat kan nu natuurlijk niet. Liefst zouden we nu iedere avond tot tien uur doorwerken, al kun je dat niet te lang van je personeel verwachten”, zo vertelt Den Bleeker die zijn tien kapsalons in de Alblasserwaard in gereed brengt om woensdag de eerste klanten te ontvangen. ,,Liefst houden we vast aan onze huiselijke sfeer, we willen absoluut geen laboratorium worden door alle coronamaatregelen.”

BESMETTINGEN Den Bleeker hoopt dat de tweede lockdown ook de laatste lockdown is, al twijfelt hij nog of dat echt zo is. ,,De stip op de horizon van het einde van corona is nog niet gezet. Op de persconferentie is ook duidelijk gezegd dat als de besmettingen weer oplopen er opnieuw maatregelen genomen worden. Tijdens de sluiting van de kapsalons die bijna drie maanden duurde, heeft Haarmode Willem contacten met klanten gehouden door steeds de afspraken te verzetten. Hij hoopt vooral dat na de pandemie de saamhorigheid tussen bedrijven blijft. ,,Veel kappers zitten er echt doorheen, we hebben ook al heel veel verzoeken gehad van kappers die zich bij ons willen aansluiten om dat ze het echt niet meer zien zitten. 


advertentie
advertentie