Stromen van zegen bij Paasevent in Hardinxveld-Giessendam

2 april 2024 om 10:05 Lokaal Deel je nieuws

HARDINXVELD-GIESSENDAM Afgelopen zaterdagmiddag werd luidkeels gezongen tijdens de Sing-In door Jesus in the Streets in winkelcentrum De Giessenhof.

Om klokslag 14:00 uur klonk het eerste aanbiddingslied over het winkelplein van Hardinxveld-Giessendam. Doordat het regende was het in het begin niet heel druk. Reden dus om extra hard te zingen. Stromen van zegen werden over het dorp uitgezongen. 

Naast het zingen werd er ook een heerlijk bakkie koffie geschonken door lunchroom Bij ASVZ. Het was genieten geblazen met een goede bak koffie en lekkere plak cake. Ondertussen werden er tulpen uitgedeeld aan het winkelend publiek. Bij de tulpen zat een kaartje met de tekst “Christ is Risen!”. Het was een ideaal startpunt om een praatje aan te knopen en op het juiste moment te getuigen van het Paasverhaal, namelijk het lijden, sterven en de opstanding van onze Heere Jezus Christus!

Het was een middag waarin persoonlijke getuigenissen werden gedeeld en harten werden aangeraakt. Er werd zelfs Russisch gesproken door sommigen. Dit begon al tijdens de opbouw! Van lokale straatschoffies tot winkelend publiek. De hele samenleving komt in zo’n middag voorbij. Met hen mogen we ons verbinden. Net zoals Jezus deed, aldus de mensen van Jesus in the Streets.

Naast de gesprekken werd ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om mensen uit te nodigen om een lied te zingen. Sommigen pakten direct de microfoon. Ook haakte een lokale muzikant aan die prachtig klarinet speelde. Het was geweldig om zo als één grote familie elkaar te vinden buiten op straat. Het past precies bij de missie die Jesus in the Streets heeft, namelijk het activeren van mede-gelovigen, ongelovigen bereiken en hierdoor Jezus te verheerlijken!

advertentie
advertentie