details van foto's van leden
details van foto's van leden GG-GB

Leden van Goed Gezien-Goed Bekeken houden jaarlijkse Amateurkunsttentoonstelling

27 oktober 2018 om 20:26 lokaal Deel je nieuws

Alweer voor de 21e keer organiseert Goed Gezien – Goed Bekeken haar jaarlijkse Amateurkunsttentoonstelling. Dit jaar wordt de tentoonstelling gehouden in Groot-Ammers, in het Hervormd Centrum, Wilhelminastraat 6a, 2964 AD  Groot-Ammers.

Bezoekers zijn van harte welkom op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 november. Openingstijden: donderdag en vrijdag van 09.00-21.00 uur en zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Op de tentoonstelling is een selectie van werk van 45 leden van de vereniging te zien: tekeningen, schilderijen, foto’s, beelden, keramiek, textiel en smeedwerk.

Bezoekers hebben gelegenheid om één van de kunstwerken te winnen, door loten te kopen. Ook hebben vele kunstenaars kaarten van hun werk beschikbaar gesteld voor de verkoop.

De officiële opening zal plaatsvinden op donderdag 8 november om 19.30 uur door burgemeester Van der Borg. Aansluitend worden ook de prijzen van het Scholenproject uitgereikt.

Aan het scholenproject, dat dit jaar het thema ‘In Europa!’ heeft, hebben 10 basisscholen uit de regio met in ongeveer 370 leerlingen deelgenomen. Wij exposeren een selectie van hun werkstukken tijdens de tentoonstelling.

De tentoonstelling is gratis te bezoeken en rolstoelvriendelijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie