Kerstconcert Reflexxion en Gospel Unlimited

25 november 2018 om 08:54 lokaal

GORINCHEM Gospelkoor Reflexxion en Gospel Unlimited geven op zaterdag 8 december een kerstconcert. Het thema van deze avond is 'Hope was born' een verhaallijn die loopt van Maria via de herders naar de hoopvolle toekomst.

Het concert begint om 20 uur in de Ontmoetingskerk, Stalkaarsen 19 in Gorinchem. Muzikale begeleiding door Christiaan van der Ree (piano), Mark Westdorp (basgitaar), Jan-Willem Westdorp (drums/percussie), o.l.v. dirigent Marcel van der Poel uit Werkendam.

De toegang is gratis. Er zal een collecte gehouden worden in verband met de onkosten.

Het Alblasserwaardse Gospelkoor Reflexxion bestaat 17 jaar, is gevestigd in Giessenburg en telt bijna 50 leden, voornamelijk uit de Alblasserwaard.

Het repertoire van het enthousiaste koor is Engels- en Nederlandstalig en omhelst gospelsongs in diverse muziekstijlen. Doel is om zingend te getuigen en op deze manier het Evangelie uit te dragen. Reflexxion betekent: weerspiegelen. Dat is wat het koor wil: het licht van Jezus Christus, de Verlosser, weerspiegelen.

Gospelkoor Reflexxion repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Maranathakerk in Giessenburg. Voor alten geldt momenteel een ledenstop maar sopranen, tenoren en bassen zijn van harte welkom!

Gospel Unlimited bestaat al meer dan 25 jaar en telt op dit moment 21 leden. Ook zij vinden het belangrijk om met muziek het evangelie uit te dragen, daarnaast is kwaliteit en werken aan klankkleuren voor dit koor erg belangrijk.

Beide koren staan onder leiding van dirigent Marcel van der Poel.

advertentie
advertentie