kopers van de Symfonie
kopers van de Symfonie Alex Willemsen

10 woningen op één dag verkocht – Symfonie Sliedrecht

10 december 2018 om 08:52 lokaal Deel je nieuws

Hardinxveld-Giessendam, 6 december 2018

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 6 december zijn er in één afspraak tien overeenkomsten voor het nieuwbouwproject de Symfonie in Sliedrecht ondertekend.

De toekomstige bewoners zijn in het inspiratiecentrum in Hardinxveld-Giessendam welkom geheten door het verkoopteam van ontwikkelende bouwer Gebroeders Blokland en makelaar Kooyman Eigen Huis. Na een korte introductie konden de kopers aan een lange tafel plaatsnemen en zijn, samen met directeur René Biesheuvel, de handtekeningen onder de overeenkomsten gezet.

Het project de Symfonie is onderdeel van nieuwbouwwijk Baanhoek-West in Sliedrecht. Er zullen 37 eengezinswoningen in drie types gerealiseerd worden. De verkoop gaat erg goed en het grootste deel van de woningen staat inmiddels onder optie. Dit is goed zichtbaar in de online woningconfigurator op de website www.symfoniesliedrecht.nl. Met deze woningconfigurator kunnen geïnteresseerden een woning selecteren en naar wens aanpassen. De aanpassingen zijn direct zichtbaar, zowel in beeld als in prijs.

“Er komt heel wat kijk bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Er zijn periodes waar in korte tijd veel belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Daarnaast zijn er ook periodes waarin je als koper wacht op de volgende stap.” vertelt Roxanne van Kempen, verkoopmanager bij Gebroeders Blokland. “Deze klantreis hebben wij in een infographic in beeld gebracht en deze heb ik aan deze nieuwe kopers toegelicht” Geïnteresseerden kunnen deze klantreis ook op de website van de Symfonie terugvinden.

Nadat alle handtekeningen gezet waren, is er een mooie groepsfoto gemaakt en vertrok iedereen met een presentje én een nieuw toekomstig thuis! De aanwezigen kijken terug op de geslaagde middag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie