Leren is regelmatig op pad in de natuur
Leren is regelmatig op pad in de natuur Junior College

Junior College zet deuren open voor nieuwsgierige juniors

lokaal Deel je nieuws

Donderdag 8 februari organiseert Junior College een open avond. Tussen 19.00 en 21.00 uur zijn ouders en leerlingen van harte welkom in de school. Junior College biedt vernieuwend onderwijs aan leerlingen van groep 1 tot en met 6. Zij leren alle vakgebieden zoals rekenen, taal, kunst & cultuur en natuur met sterke oefenprogramma´s en bijzondere projecten. Regelmatig gaan de leerlingen op excursie en leren ze een dag in een natuurgebied, een boerderij of een museum. Ook leveren gasten bijdragen aan het onderwijsprogramma. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Leerlingen hebben een eigen leerplan dat driemaal per schooljaar met ouders én leerlingen samen wordt besproken. Door de manier van onderwijs geven ontwikkelen kinderen sterk hun taal- en rekenvaardigheid, leren ze een brede basiskennis en vergroten ze vaardigheden als zelfstandig werken, samenwerken en reflecteren. Junior College is de voorloper van Tiener College, waar kinderen van groep 7-8 en klas 1-2 naar school gaan.

Op de website www.juniorcollege-gorinchem.nl zijn de nieuwe brochures van zowel Junior College als Tiener College te vinden.

De open avond vindt plaats in Top Naeffstraat 28 in Gorinchem. Gelijktijdig met Junior College organiseren deze avond ook Peuter College (2 tot 4 jaar) en Tiener College (10-14 jaar) een open avond in het gebouw. Voor meer informatie kunnen ouders altijd contact opnemen via info@tienercollege.nl.

advertentie