Willem de Zwijger College Hardinxveld-Giessendam
Willem de Zwijger College Hardinxveld-Giessendam Cees van Meerten

Succesvol Open Huis op het Willem de Zwijger College in Hardinxveld-Giessendam

lokaal Deel je nieuws

Dinsdag 30 januari j.l. was er weer een succesvol Open Huis op het Willem de Zwijger College in Hardinxveld-Giessendam. Het was een gezellige drukte. De opkomst was maar liefst 30 procent hoger in vergelijking met vorig jaar. 

Na een hartelijk ontvangst werden de leerlingen uit groep 7 en 8  met hun ouders door onze leerlingen uit De Sportklas rondgeleid. Speciale aandacht was er voor de Maatwerkklassen. In deze klassen worden leerlingen uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen. Door onder andere meer persoonlijke aandacht onder begeleiding van een coach. Tevens krijgen de leerling een keuze hoe ze willen werken, in groepjes of liever individueel.. Elke leerling leert op een manier die bij hem past. 
Ook was er aandacht voor leerlingen met dyslexie of andere extra begeleiding.


Een andere blikvanger tijdens het Open Huis was De Sportklas. Op dit moment zijn er al 40 inschrijving van leerlingen die het leuk vinden om naast de reguliere gymlessen extra te bewegen.

Als men na dit alles nog niet helemaal was overtuigd, zorgde wellicht het klavertje 4 bij vertrek voor het laatste duwtje richting het “Willem”-geluk.

advertentie