Afbeelding
De Lange Wei

De Lange Wei start met nieuw Elektronisch Cliënten Dossier

lokaal

H'VELD-G'DAM Op 18 juli ondertekende de bestuurder van de Lange Wei, Agnes Klaren, een overeenkomst met een nieuwe samenwerkingspartner: E-care. E-care is een ICT-organisatie die zich richt op de ondersteuning van zorginstellingen. Zij ontwikkelden de software PUUR, toegepast in het Elektronisch Clienten Dossier (ECD).

Bij De Lange Wei stond de wens om met een nieuw ECD-pakket aan de slag te gaan hoog op de prioriteitenlijst. Deze stap past in een al langer lopend traject, waarin de organisatie inzet op de professionalisering van de ICT.

Agnes Klaren zegt hierover: ,,De Lange Wei is een ambitieuze en stevige organisatie die persoonsgerichte zorg biedt. Door de samenwerking met E-care en de start met dit nieuwe ECD krijgt dit een impuls. De Lange Wei loopt hiermee voorop op het gebied van automatisering en ICT. Onze zorgprofessionals zijn gemotiveerd om deze vernieuwing aan te gaan, omdat zij zien dat dit nieuwe ECD juist hen als vakkrachten ondersteunt, en dat we dit doen in het belang van onze cliënten."

In september starten trainingen voor de medewerkers van De Lange Wei. Ultimo 2019 is het nieuwe ECD live, voor alle teams: intramuraal, in de wijk en de huishoudelijke ondersteuning.

advertentie