Kom kijken op de Open Dag van het Altena College
Kom kijken op de Open Dag van het Altena College Altena College Sleeuwijk

Kom kijken! Open Dag Altena College op woensdag 25 januari!

16 januari 2023 om 14:19 Lokaal Deel je nieuws

Na een supergezellige Open Middag in oktober zet het Altena College op woensdag 25 januari a.s. van 14.00 tot 18.00 uur opnieuw de deuren open! Iedereen die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom. Ook als je al op de Open Middag bent geweest! Kom gezellig langs en neem gerust anderen mee.

Het tijdstip van aankomst mag iedereen zelf bepalen. Wel vinden we het fijn als iedereen zich vooraf aanmeldt via het formulier op de website. Zo kunnen we bezoekers per e-mail informeren over parkeermogelijkheden en de toegang tot het gebouw. Tijdens de Open Dag zijn er namelijk drie ingangen, zodat je snel naar binnen kunt!

Voor ouderejaars leerlingen die willen instromen in leerjaar 2 of hoger, of leerlingen die willen doorstromen naar onze havo 4 opleiding worden er speciale voorlichtingsrondes georganiseerd. Er is ook informatie op maat m.b.t. ons uitgebreide vakkenaanbod zoals Technische informatica, Technische natuurkunde, Maatschappijwetenschappen, Wiskunde D, Business school, Anglia Engels enz.

Kun je op woensdag 25 januari niet naar de Open Dag komen? Op woensdag 15 februari is er de Altena Experience: een doe-middag voor groep 7 en 8 waarvoor je je kunt inschrijven via www.altenacollege.nl. Of neem contact op met een van de afdelingsconrectoren voor meer informatie. We zien je graag op het Altena College!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie