Afbeelding
Decos.nl

Meldingen openbare ruimte in Hardinxveld-Giessendam vanaf nu via Fixi

22 november 2019 om 08:27 Maatschappelijk

H'VELD-G'DAM Tijdens De Ontmoeting op donderdag 21 november is Fixi officieel gelanceerd. Fixi is een app waarmee eenvoudiger een melding over de openbare ruimte gemaakt kan worden. De Fixi app is beschikbaar in de Appstore en Google Playstore. Via telefoon, via Fixi of via website.

,,U kunt op verschillende manieren een melding over de openbare ruimte maken: telefonisch, via de Fixi app of op onze website. Als u via de gemeente website een melding wilt maken komt u nu op de Fixi website terecht. Hier is de kaart van onze gemeente goed te zien, zowel op een desktop als mobiel. U kunt eenvoudig andere meldingen in de gemeente bekijken. Handig om te zien of de melding al gedaan is! U kunt meldingen maken door te registreren / in te loggen of u kunt meldingen zonder account maken. Vul hierbij wel uw e-mailadres in, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de voortgang van uw melding", legt een woordvoerder van de gemeente uit. 

,,Uw gegevens zijn uiteraard niet openbaar maar gebruiken we alleen voor de afhandeling. Voor telefonische meldingen wordt de melding ingevoerd door de medewerker van ons Klantcontactcentrum op dezelfde website en ook hier wordt uw melding opgelost. U wordt bovendien per e-mail of telefonisch op de hoogte gehouden van de status van uw melding. U kunt de Fixi app downloaden voor uw mobiel. Wij vragen u om meldingen te maken met deze app, zodat wij de melding snel kunnen oppakken en ook goed kunnen oplossen. U kunt hier ook direct een foto bij uploaden. Via de app kunt u de status van de melding in de gaten houden en kunt u nog reageren op een melding, zodra deze is afgehandeld door de gemeente."

Download de Fixi app Voor Android: via zoek in de Playstore op 'Fixi' . En voor iOS: zoek in de Appstore op 'Fixi

advertentie
advertentie