Afbeelding
pixabay.com

TAB: meer bankjes om van het uitzicht te genieten

26 mei 2021 om 09:15 Maatschappelijk

H’VELD-G’DAM Hardinxveld is een mooi dorp en het zou fijn zijn als mensen daar vaker vanaf een bankje van konden genieten. Dat meent de TAB, die het college van burgemeester en wethouders vraagt om meer bankjes te plaatsen.

door Ward den Besten

,,Ons mooie dorp kent een verscheidenheid aan prachtige locaties met fraaie uitzichten’’, laat TAB-raadslid Henk van Tilborg weten. ,,Zo hebben we plekken om van het water (Merwede, Giessen, sloten en weteringen en de haven in Boven-Hardinxveld) te genieten, maar ook plekken in de polder met uitzicht over de fraaie landerijen. Veel inwoners waarderen dit en vinden hier rust en treffen hier regelmatig hun generatiegenoten waarmee ze heerlijk herinneringen kunnen ophalen.’’

In het bijzonder wil Van Tilborg weten of het college de banken (en bomen) die zijn weggehaald vanwege de werkzaamheden aan de haven in Boven-Hardinxveld weer terugplaatst. Ook ziet hij op de strekdam van de haven een mooie plek om nieuwe bankjes te plaatsen, evenals langs de Tiendweg en langs de Rivierdijk.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie