De flyer
De flyer Iemke

24 uur pannenkoeken bakken voor PKN en HUIS 3

13 september 2021 om 07:38 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Na het succes van vorig jaar, is er besloten om in het startweekend op vrijdagochtend 17 september vanaf 10:00 uur af te trappen met 24 uur pannenkoeken bakken. Dit jaar staan er geen twee teams tegenover elkaar, maar is er één team van 6 personen gevormd om non-stop 24 uur pannenkoeken te bakken voor het goede doel. Dat levert een flinke stapel pannenkoeken op, die natuurlijk ook verkocht moet worden. Er wordt gebakken in de gereformeerde kerk in Boven-Hardinxveld. 

De pannenkoeken kunnen worden besteld en afgehaald, maar er kan ook een tafel geboekt worden voor een periode van drie kwartier. Dit jaar staan er twee tafels en het is natuurlijk het doel om deze eettafels de hele dag en nacht te vullen met eters. Omdat ze dit jaar vroeg beginnen, kunnen er ook mensen een pancake met aardbeien en slagroom aan onze tafels op locaties bestellen. Dit gaat uiteraard samen met een lekkere kop koffie of thee.   

HET TEAM Het team bestaat dit jaar uit aanvoerder Ralph de Boon, senior bakker Wendy Krouwel, de altijd vrolijke en handige Ilona Meerkerk, rookie Agnes van der Stelt en chef verkoop Esther Bot. Het team wordt versterkt door coach Mark aan de Wiel, die met zijn ervaring van vorig jaar de bakkers optimaal weet voor te bereiden op de nieuwe 24 uur. 

Er kunnen nu bestellingen worden aangenomen en de tafels kunnen worden gereserveerd. 

BESTELLEN EN RESERVEREN Bestellen voor thuis: 6 naturel pannenkoeken voor €5,00 en 15 naturel pannenkoeken voor €10,00. Pannenkoeken met spek of kaas bedragen €1,00 extra per stuk. Smulbox voor €5,00. Bezorgen voor €1,00. Reserveer een tafel voor €7,50 per persoon (onbeperkt pannenkoeken eten).
Reserveer een tafel voor €5,00 per pancake met aardbeien en slagroom (inclusief koffie of thee). De bestellingen en reserveringen via Esther Bot (06-16848481).

Info: www.huis3.nl of www.pknbovenhardinxveld.nl.

Het 24 uur pannenkoekenbakken is te volgen zijn via de Facebook pagina en ook zal er via de nieuwsbrief worden gecommuniceerd. 

advertentie
advertentie