Afbeelding
Lionsclub

Lionsclub doneert ruim 3000 euro aan Ronald Mc Donald Huis

5 oktober 2021 om 14:05 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM De gasten verzamelden zich vrijdagmiddag en -avond in de Alblasserdamse bioscoop Landvast voor de première van de langverwachte James Bond-film No time to Die, georganiseerd door Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier en Kiwanisclub Alblasserwaard. 

Beide serviceclubs hadden de handen in één geslagen om een fundraising te houden voor het Ronald Mc Donald Huis Sophia Rotterdam. De gasten werden gefotografeerd voor een Aston Martin om vervolgens over de rode loper ontvangen te worden met een heerlijk aperitief. Hierna was het genieten van de nieuwe James Bondfilm. De opbrengst van deze avond was dankzij de gasten en de sponsoren van het evenement maar liefst 3.300 euro en werd na afloop door de beide presidenten van de club uitgereikt aan Natasja Jongenotter, de manager van het Ronald Mc Donald Huis.

Natasja van het Ronald Mc Donald Huis was enorm dankbaar en legde uit wat het Ronald Mc Donald Huis betekent voor de ouders van kinderen die ernstig ziek zijn. Info: https://www.kinderfonds.nl/huis-sophia-rotterdam

advertentie
advertentie