Afbeelding
pikselstock - stock.adobe.com
Huis3

Spinning marathon

Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Team Mont Ventroix houdt een spinning marathon. Op vrijdagavond 8 april willen ze met zoveel mogelijk mensen gaan spinnen voor het goede doel, voor Huis3/KWF. Sportschool Fitter bij de Wit te Hardinxveld-Giessendam verleent zijn medewerking door kleedruimte met douches en alle attributen, waaronder 24 spinningsfietsen en professionele instructeurs, voor het spinnen beschikbaar te stellen. Het spinnen vindt plaats in het spinlokaal (eerste verdieping) van Sportschool Fitter bij de Wit in Hardinxveld-Giessendam. 

De marathon is opgebouwd uit vier spinlessen van 1 uur (50 minuten spinnen). Iedere deelnemer kan voor €10,- (meer mag natuurlijk ook) één uur of meer uur spinnen onder deskundige begeleiding en tegelijkertijd wordt het goede doel gesteund. Tijdens het spinnen wordt er eten in de vorm van fruit en fris- en of sportdrank uitgedeeld. Daarnaast kan iedereen voor- of tijdens het spinnen binnenlopen bij Sportschool Fitter bij de Wit om eventueel aan te moedigen. Dan is er ook de mogelijkheid om informatie te vragen over de mogelijkheden om te spinnen of te fitnessen bij Fitter bij de Wit.

Ervaring is niet nodig, wie kan fietsen kan ook spinnen. Via de site www.huis3.nl/spinning-marathon kunnen belangstelden zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Per 21 maart 2022 staat de teller op €83.296,- voor Huis3/KWF.

advertentie
advertentie