Deelnemers Groet en Ontmoet nemen cheque in ontvangst
Deelnemers Groet en Ontmoet nemen cheque in ontvangst Groet en Ontmoet

Groet en Ontmoet ontvangt cheque van Kringloop De Cirkel

Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Bijna elke donderdag is er in het Servanda gebouw (De Ducdalf) wat te beleven. Mensen met een beperking/psychische problematiek, mensen die op zoek zijn naar sociale contacten, koken en eten om de week met elkaar, en komen de andere week bij elkaar voor een bakkie, een praatje, een spelletje, potje sjoelen, darten tafeltennis en binnenkort zelfs poolen. Erg gezellig en waardevol, zoals de deelnemers zelf aangeven.

Dit mooie initiatief is opgezet door Servanda, ASVZ en Syndion. Vorig jaar zijn ze met een prachtige bedrag gesponsord door Kringloop De Cirkel en dit jaar weer. Kringloop De Cirkel reikte een cheque van 2000 euro uit. ,,We zijn hier zo blij mee. Eens in de 3 maanden willen we een bijzondere avond met elkaar organiseren met wat extra’s. De afgelopen feestavond is het eten en drinken gesponsord door AH en Hoogvliet. Enorm bedankt.” 

Ook interesse om deel te nemen als deelnemer of vrijwilliger? Neem dan contact op met: Servanda: 0184-612771, Inge de Peuter (ASVZ): 06-10829366 of Erica Blom (Syndion): 06-83541133.

advertentie