Afbeelding
Kiwanis Alblasserwaard

Kiwanis wilddiner levert €4.350,- op voor Stichting Voor Sara

23 november 2022 om 19:13 Maatschappelijk

NIEUWPOORT Het wilddiner georganiseerd door Kiwanisclub Alblasserwaard haalt €4.350,- op voor het goede doel.

Het goede doel is Stichting Voor Sara, een stichting die opgericht is voor een meisje uit Dordrecht dat een zeer zeldzame spierziekte heeft. De stichting strijdt voor een behandeling voor alle patiënten met deze spierziekte. De volledig opbrengst van het wilddiner van de Kiwanisclub gaat naar dit goede doel.

De avond begon met een welkomst drankje en zo konden de gasten kennis maken met elkaar. Daarna verhuisden ze naar de dinerzaal en hebben ze genoten van een geweldige sfeer, heerlijk eten en leuke muziek.

De voorzitter, tevens vader van Sara, van de Stichting Voor Sara heeft tijdens het diner een toelichting gegeven aan alle gasten wat er met het geld gedaan wordt. Tijdens het diner was er ook nog een loterij en veiling en zo werd de pot nog verder aangedikt.

,,Het was een eer om deze avond te organiseren als club en zo een fantastische opbrengst voor de Stichting Voor Sara €4.350,- te realiseren. Na de overhandiging van de cheque kwam het spaarvarkentje nog om de hoek kijken om zijn buikje te legen waardoor de al mooie opbrengst uiteindelijk wat hoger was.”

De club is altijd op zoek naar nieuwe leden, vrouwen of mannen. Mail naar kiwanisalblasserwaard@gmail.com of kijk voor meer info over Kiwanisclub Alblasserwaard op www.alblasserwaard.kiwanis.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie