Elke dag bijzondere verhalen bij Hardinxveld-Giessendam Premium exclusief voor abonnees!     ABONNEER   meer informatie
<p>Boeren met lef: Mattias Verhoef, Kees Baan en Peter Heikoop- &quot;Als we kunnen aantonen dat biodiversiteit en landbouw te combineren zijn, dan hebben we de toekomst. (&hellip;) Als je de productie van gewassen en zuivel in evenwicht kan brengen met een goed bodemleven en de natuur, dan ben je waardevol en volhoudbaar bezig. Je moet bij dit soort dingen misschien wel honderd jaar vooruit kijken.&quot;</p>

Boeren met lef: Mattias Verhoef, Kees Baan en Peter Heikoop- "Als we kunnen aantonen dat biodiversiteit en landbouw te combineren zijn, dan hebben we de toekomst. (…) Als je de productie van gewassen en zuivel in evenwicht kan brengen met een goed bodemleven en de natuur, dan ben je waardevol en volhoudbaar bezig. Je moet bij dit soort dingen misschien wel honderd jaar vooruit kijken."

(

Peter Paul Klapwijk

)

Verkenning in de regio om bodemdaling tegen te gaan

  Natuur en milieu
Ruim 5.000 euro opgehaald voor goed doel

Ruim 5.000 euro opgehaald voor goed doel

14-09-2020, 07:29

H’VELD-G’DAM Ook al kon Team 293 Steamwork uit Hardinxveld-Giessendam dit jaar niet veel acties houden om geld in te zamelen voor de Roparun, sinds vorige week kon zij wel ..

Opbrengst collecte KWF Boven-Hardinxveld

Opbrengst collecte KWF Boven-Hardinxveld

13-09-2020, 16:17

BOVEN-HARDINXVELD Het KWF bedankt de collectanten voor hun inzet en de inwoners van Boven-Hardinxveld voor hun gift. De opbrengst van de collecte is €3974,49

Kansloos Vriendenschaar na slecht begin

Kansloos Vriendenschaar na slecht begin

13-09-2020, 16:01

H’VELD-G’DAM In de uitwedstrijd tegen DOS Westbroek was Vriendenschaar na de achterstand van 5-0 na 12 minuten niet meer in staat terug in de wedstrijd te komen en bleef he..

advertentie
Museum zoekt roodharigen

Museum zoekt roodharigen

13-09-2020, 11:54 -  28

H'VELD-G'DAM Voor de expositie ‘Mijn meter rood’ is Museum De Koperen Knop op zoek naar mensen met rood haar. Echt van nature rood; geen verfwerk… De roodharigen mogen een..

Kledingactie 'Dress for Success'

Kledingactie 'Dress for Success'

13-09-2020, 07:55

H'VELD-G'DAM Dress for Success is een jaarlijks terugkerende goede doelen actie van de Soroptimistenclub Merwekring. Bedoeld om mensen die een baan zoeken en gaan sollicit..

Onverlaten vernielen ingezaaid grasveld Westpark

Onverlaten vernielen ingezaaid grasveld Westpark

12-09-2020, 20:22

H’VELD-G’DAM Onverlaten hebben vermoedelijk met een auto rondjes gereden over een grasveld in het Westpark dat pas is ingezaaid. De buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) ..