Afbeelding
Johan van der Waal van Dijk
Ingezonden

Wat is hier aan de hand?

23 maart 2021 om 09:13 Opinie

Langs ons dorp loopt een mooi Lange Afstands Wandeling (LAW), genaamd het Pelgrimspad. Hierdoor staat ons dorp internationaal op de toeristische kaart met dagelijks vele wandelaars uit binnen- en buitenland.

Maar tot mijn verbazing staat er sinds vorige week een wanstaltig hoog hekwerk waardoor het mooiste gedeelte direct langs de Binnen-Giessen niet meer toegankelijk is. Wel is er voor de lenige wandelaars een moerassige nauwe doorgang langs het geplaatste hek. Deze sluiproute is dermate slecht en drassig dat mensen die slecht ter been er moeilijk door kunnen.

Het hekwerk zal wel met een bedoeling neergezet zijn. Ik kan echter geen zinnige reden bedenken. En als die reden er wel mocht zijn vraag ik mij af waarom er moest worden gekozen voor een dergelijk hoog en onooglijk hekwerk dat vloekt met de natuurwaarden ter plaatse.

Johan van der Waal van Dijk

Wil je ook een reactie achterlaten? Klik dan op de oranje button reacties boven het artikel en ga gelijk naar de Facebookpagina van Het Kompas Hardinxveld-Giessendam.nl en laat je reactie achter.

advertentie
advertentie