Kerstactie: Gedeelde feestdagen!

2 december 2019 om 12:17 Overig Deel je nieuws

De maand december staat in het teken van feest, familie en afsluiting van het jaar. Voor ons is het ook een maand van delen en elkaar ontmoeten. De medewerkers van Servanda nodigen u uit in de Ducdalf om een cadeautje te ruilen onder de boom. Uiteraard hoort daar een lekker bakkie van ons bij!

Hoe het werkt…

Van 1 december tot 20 december 2019 staat onze kerstboom klaar. Hier liggen cadeautjes onder voor zowel kinderen als volwassenen. Van cadeautjes voor de creatieveling, de spelletjesfanaat tot aan de doucheliefhebber. Breng een ingepakt cadeautje mee of pak het bij ons in met een beschrijving erop, u mag dit vervolgens ruilen voor iets anders onder de boom. Het cadeautje hoeft niet nieuw te zijn, maar wel in een staat dat je het een ander nog goed cadeau zou kunnen doen. Mocht je niks hebben om te ruilen, dan ben je alsnog welkom om een cadeautje te komen halen. Wil je iets neerleggen maar niks meenemen, ook dat mag gewoon!

Er is altijd iemand in de buurt, ook voor een gezellig praatje natuurlijk. Komt u bij ons de feestdagen delen en meevieren?

Op de volgende momenten bent u welkom aan de Scheldestraat 1 in Hardinxveld-Giessendam:

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
We kijken er naar uit u te ontmoeten en er met elkaar een leuke maand van te maken!

Voor vragen over deze actie of over de cadeaus, neem gerust contact op via buurtwerk@servanda.nl of 0184-612771.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie