Afbeelding
Nattanan Kanchanaprat/Pixabay

Lokale belastingen binnenkort in de (digitale) brievenbus

29 februari 2020 om 07:35 Overig

H'VELD-G'DAM SVHW verstuurt namens deelnemende gemeenten en waterschap Hollandse Delta de jaarlijkse lokale belastingaanslagen via MijnOverheid en per post.

SVHW stelt de WOZ-waarde zo zorgvuldig mogelijk vast op basis van de beschikbare en verzamelde gegevens. Mochten er toch nog vragen zijn over de WOZ-waarde, neem dan contact op met SVHW.
Tot en met 3 april is het mogelijk om een belafspraak te maken om de WOZ waarde te bespreken. Wanneer de WOZ-waarde onjuist is vastgesteld, dan past SVHW deze aan. Het is uiteraard ook mogelijk bezwaar te maken. Dit kan makkelijk, snel èn gratis bij SVHW. Het belang van een juiste WOZ-waarde staat immers voorop.

Degenen die geen automatische incasso hebben, ontvangen dit jaar een machtigingsformulier voor automatische incasso bij hun aanslag. Het voordeel van automatische incasso is dat men in termijnen en op tijd betaalt. Zo worden de financiële lasten gespreid en achterstanden voorkomen. Inmiddels betaalt 58,5 % van de inwoners en bedrijven uit het werkgebied van SVHW via Automatische incasso.

Informatie over de lokale belastingen staat op www.svhw.nl. Hier staan ook de antwoorden op de meest gestelde vragen. Voor degenen die hun vragen liever telefonisch stellen, is SVHW tot en met 6 maart van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur via (0186) 577 222 of (0800) 02 00 873.

advertentie
advertentie