Nieuwjaarsconcert EMS
Nieuwjaarsconcert EMS Boerman

Mooie herinneringen aan de Bonkelaar te Sliedrecht

Overig Deel je nieuws

Dankzij de financiële bijdragen vanuit het bedrijfsleven, waaronder ook een aantal Hardinxveldse firma's wordt het boek over de Boinkelaar momenteel gedrukt bij Drukkerij van den Dool in Sliedrecht. Het boek heeft dubbele kolommen en veel fotomateriaal en beslaat 258 pagina's. Via de website van Drukkerij van den Dool kan het worden besteld voor de prijs van EUR 29,95.

Van de door de EMS Hardinxveld , de Plektrummelodisten, baletschool Attitude en de bloemschikclub Crocus aangeleverde bijdragen is zoveel mogelijk in het boek opgenomen. Medio december is de uitgave gepland. Wellicht een idee om voor Sinterklaas een voucher cadeau te doen of later in die maand het boek zelf.

Van de optredens in de Bonkelaar van de genoemde verenigingen, heel vaak juist in de maanden december en januari, is vast nog wel filmbeeld  beschikbaar. Wat zou het leuk zijn om via bijvoorbeeld MerweRTV in de komende zo'n concert terug te zien. Indien er mensen zijn die dit beschikbaar kunnen stellen, graag even contact opnmenen met ondergetekende. En dan bladerend in het Bonkelaarboek kan die tijd extra bijzonder wordt.

Mede namens de intiatiefnemer Michiel van Houselt wil ik de lezers van het Kompas al vast een goede decembermaand toewensen.

PIet Mostert, oud directeur voormalig cultureel centrum De Bonkelaar te Sliedrecht

emailadres: pmostert.1@kpnmail.nl

Concert EMS
Concert Plektrum Melodisten
Balletvoorstelling Attitude
advertentie