Piet wordt op de steiger uitgezwaaid door zijn collega's
Piet wordt op de steiger uitgezwaaid door zijn collega's Suzanne Heikoop

Bijzonder afscheid voor Piet van Wijk

26 december 2020 om 16:07 Overig

H’VELD-G’DAM Na vijftien jaar als chauffeur bij bakkerij de Paauw te hebben gewerkt, ging Piet van Wijk op donderdagmorgen 24 december op zijn laatste werkdag een beetje sip de deur uit. 

,,Ik had nog een rit gereden en wilde koffie drinken met wat collega’s, maar mijn zoon zei dat ik echt om half tien ‘s morgens thuis moest zijn. Ik appte mijn collega’s dat ik het nog wel een keer goed zou maken en ging naar huis, zonder afscheid.” De collega’s hadden echter andere plannen met Piet. ,,Ook Piets zoon zat in het complot”, vertelt collega Adriana van Noordennen. 

,,Piets gezin heeft een steiger en een spandoek bij het Weideveld geplaatst, vlak bij Piets woning. Familie en vrienden verzamelden zich er coronaproof. Vervolgens zijn alle beschikbare wagens van De Paauw, zo’n vijftien, toeterend langsgereden, terwijl Piet en zijn vrouw op de steiger stonden. We konden Piet toch niet zomaar laten vertrekken?!” Piet is helemaal verbluft van de actie. ,,Ik vind het helemaal geweldig. Ik heb vijftien jaar met plezier bij De Paauw gewerkt en er hing altijd een goede sfeer. Het is te gek als je collega’s dit dan voor je op poten zetten!”

Piet samen met zijn vrouw op de steiger
Piet met zijn vrouw in afwachting van zijn collega's
advertentie
advertentie